У Вишневі відбувся різдвяний фестиваль

16 Січня 2022, 13:36
У Вишневі відбувся різдвяний фестиваль 1149
У Вишневі відбувся різдвяний фестиваль

Проведення фестивалю колядок та щедрівок у Вишневі уже стало гарною традицією. 

З року в рік аматори сцени, учнівська молодь, усі не байдужі до збереження, примноження та популяризації славних українських традицій збираються щоб разом заколядувати, поспілкуватися і відчути дух єднання, взаєморозуміння та гармонії.  Про це інформують на сайті Вишнівської громади.

Участь у святі взяли керівники структурних підрозділів комунального закладу та аматорські колективи закладів культури громади.

Учасників фестивалю і його глядачів зі святом Різдва Христового привітали голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради  В'ячеслав Шворак та сільський голова Віктор Сущик, які побажали усім добробуту, миру і Божої благодаті.

 

 

«Щиро дякуємо усім, хто взяв участь у фестивалі “Щедрівка й коляда в нашу хату загляда». Вітаємо Вас із радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай у Вашому житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною Ваш дім! Щастя і успіху Вашим родинам, друзям і рідним! Дай Бог, Вам міцного здоров’я душі і тіла», – йдеться в дописі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024