У Рудівському інтернаті рятувальники погасили псевдопожежу

27 Листопада 2017, 17:55
1805

Відповідно до тактичного задуму навчань, на 1 поверсі будівлі внаслідок замикання електромережі сталася пожежа, де знаходяться тяжкохворі.

У понеділок, 27 листопада, на території Руденського психоневрологічного інтернату співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання спільно з персоналом закладу.

Адміністрація інтернату, повідомивши службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з вогнем та евакуацію людей. Тим часом рятувальники, які прибули на місце пожежі, в складі ланки ГДЗС пішли в розвідку і задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх приміщень.

Протягом 27 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник ДПРЧ-10 Управління ДСНС України у Волинській області, старший лейтенант служби цивільного захисту Михайло Кондзера зазначив:

«Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по адмінбудівлі. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та професійно».





Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром