Депутати Любомльської ОТГ вирішили, в якій комісії працюватимуть

27 Листопада 2017, 10:00
5081

На першій установчій сесії обранці громади розглянули 19 питань порядку денного.

Гаряче обговорювалися кандидатури у постійні комісії, в яких мають працювати обранці громади, особливо в бюджетній. На п’ять місць висунули аж вісім кандидатів. Аби вирішити, хто з них буде розподіляти фінанси у громаді, голосували за кожного окремо.

У результаті найменше голосів набрали Анатолій Жолоб, Роман Строцюк та Олег Посельський. Заступник голови громади Микола Оніщук сам зняв свою кандидатуру. На його місце обрали Антоніну Куць.

Після підрахунку голосів до складу бюджетної комісії було обрано Володимира Зламанюка (голова), Валерія Теребуху, Олександра Дзядука, Сергія Боярчука, Антоніну Куць.

Читайте також: «Депутати Любомльської ОТГ отримали посвідчення та склали присягу».

Депутати Любомльської ОТГ прийняли на роботу 7 людей.

Склад земельної комісії затвердили голосуванням в цілому. Адже було лише п’ять кандидатів. Отож, очолив комісію Ігор Оніщук, під його керівництвом працюватимуть Василь Богуш, Олександр Думало, Валентина Литвиненко, Віталій Дячук.

Спокійно затвердили й склад комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичного виховання і спорту. Головним обрано Віктора Мишака, допомагатимуть йому Григорій Ющук, В’ячеслав Боярчук, Ірина Карпович, Микола Оніщук.

На чолі комісії з питань охорони та соціального захисту населення став Олександр Дець. Разом із ним у команді працюватимуть Олександр Мікульський, Олег Посельський, Олена Васейко, Роман Строцюк.

До речі, Роман Строцюк відразу відмовився бути у цій комісії, але як пояснив очільник громади Роман Ющук, кожен депутат зобов’язаний працювати в одній із п’яти комісій. Тому склад затвердили з такими кандидатурами.

Соціально-правову комісію вестиме Микола Троць (хоча спочатку він відмовлявся її очолювати) разом, із Вікторією Рабош, Віктором Мучаком, В’ячеславом Чишієм, Анатолієм Жолобом.

Сподіваємося, що міжособистісні конфлікти не стануть на заваді депутатській роботі у Любомльській ОТГ і кожен із обранців пам’ятатиме, що їх обрали люди для представлення громадських інтересів, а не для задоволення власних амбіцій.

Коментарі
27 Листопада 2017, 14:16
Я хочу в бюджетну
27 Листопада 2017, 17:35
В бюджетній керують ригоанали
27 Листопада 2017, 17:40
а я хочу в земельну!
27 Листопада 2017, 20:10
А я хочу у всі комісії одразу!
28 Листопада 2017, 23:46
Для чого злити народ всі бажання тримайте при собі
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024