Депутати Любомльської ОТГ прийняли на роботу 7 людей

26 Листопада 2017, 16:40
4837

Після вітань та настанов із виконання Гімну і вшанування загиблих захисників України, депутати приступили до своїх основних обов’язків. На порядку денному було 19 питань.

Читайте також: «Депутати Любомльської ОТГ отримали посвідчення та склали присягу».

Народні обранці зібралися й плідно працювали. Спочатку провели таємне голосування.

3

Секретарем Любомльської ОТГ обрали Антона Фурманюка, заступником голови по виконавчій роботі – Миколу Оніщука.

Потім затвердили їхні умови оплати праці, а також очільника громади та ще одного його заступника (це місце поки вакантне). Окрім основної ставки, кожен із них матиме ще й 100 відсоткове щомісячне преміювання до кінця терміну каденцій.

Роман Ющук запропонував депутатам прийняти на посади в.о. старост п’ять колишніх сільських голів, які висловили своє бажання продовжувати роботу, пропозицію було підтримано.

2

1

Головний бухгалтер Тетяна Коляда повідомила, що структуру апарату ради та її виконавчих органів потрібно укомплектувати 41 штатною одиницею. Такої думки вдалося дійти спільно з консультантом із бюджетних питань Асоціації міст України Василем Громом.

«Любомльська ОТГ у підпорядкуванні матиме 50 бюджетних установ, якими потрібно вміло керувати. Так, доведеться ввести ще три штатні одиниці, але це не роздування штату, а необхідність», – додав Василь Гром.

Депутати підтримали запропоноване рішення.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024