Футболісти згоранської «Ниви» дебютували на турнірі з дворового футболу

29 Грудня 2021, 15:14
Футболісти згоранської «Ниви» дебютували на турнірі з дворового футболу 1269
Футболісти згоранської «Ниви» дебютували на турнірі з дворового футболу

 

Футболісти згоранської «Ниви» успішно дебютували на турнірі з дворового футболу «ADF Premium Cup», який проводився під егідою Асоціації дворового футболу Волині і був найбільш масштабним в історії організації.

Про це пише Наше життя.

Упродовж двох днів 24 колективи з різних куточків України, поділені на 8 груп, у спортзалі Волинського обласного ліцею боролися, аби визначити трійку найсильніших. Доволі нестандартною була схема проведення змагань: команди, які посіли перші місця змагалися за «Преміум-кубок», другі — за «Срібний», треті — за «Бронзовий».

Згоранські футболісти потрапили до групи «F». У першій зустрічі наші впевнено перемогли команду с. Бубнів з Володимирщини 5:1, а потім з рахунком 1:4 поступилися «Атлетику» з Млинова, що на Рівненщині (до слова, ця команда у підсумку стала володарем «Преміум-кубка»). Тим не менше, такий результат дозволив продовжити боротьбу за «Срібний» кубок.

У чвертьфіналі на згоранців чекала команда «Хавест»  з Рівненщини. Основний час завершився нульовою нічиєю, а у серії пенальті сильнішими виявилися наші — 4:2. У півфіналі «Нива» розгромила АНТ з Луцька 5:0, а от у вирішальній зустрічі поступилася команді с. Липне з рахунком 0:4 та посіла друге місце. До того ж гравець команди Ігор Оксентюк кращий гравець «Срібного» кубка. 

Опубліковано з дозволу редакції "Нашого життя".

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром