Куснищанські школярі стали призерами Всеукраїнського екологічного конкурсу

29 Грудня 2021, 13:33
Куснищанські школярі стали призерами Всеукраїнського екологічного конкурсу 1396
Куснищанські школярі стали призерами Всеукраїнського екологічного конкурсу

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України провів щорічний екологічний конкурс Всеукраїнський еколого-натуралістичний похід «Біощит-2021». 

У 2021 році в конкурсі взяли участь вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти із дев'яти областей. На розгляд журі подали 56 робіт за операціями: «Мурашка», «Джміль», «Махаон», «Реміза».

Результатом досліджень та спостережень у природі стало проведення інвентаризації та паспортизації мурашників, а також паспортизація комплексів гнізд рудих лісових мурашок, покращення умов існування цих корисних комах тощо. 

Відповідно до підсумків журі за кращі показники проведеної роботи в еколого-натуралістичному поході «Біощит – 2021» визнали переможцями (ІІ місце) та нагородили грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України вихованців Куснищанського учнівського лісництва Будинку дитячої творчості. 

Керівника учнівського лісництва Петра Антонюка нагородили подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України. 

Анна СКЛЯНЧУК, 

студентка факультету філології та журналістики ВНУ імені Лесі Українки.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024