Представників волинських громад запрошують на обговорення фінансів, новацій та законодавства

13 Грудня 2021, 11:29
Представників волинських громад запрошують на обговорення фінансів, новацій та законодавства 990
Представників волинських громад запрошують на обговорення фінансів, новацій та законодавства

Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI), та Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» протягом грудня 2021 – січня 2022 року у місті Луцьк проведуть три спільні заходи Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Про це Район.in.ua інформує Волинське регіональне відділення Асоціації міст України.

Під час заходів обговорять такі теми: 

  • Обговорення новацій податкового та бюджетного законодавства у 2021-2022 роках – 14 грудня 2021 р.;
  • Обговорення законодавчих новацій щодо запровадження державного нагляду за діяльністю органів місцевого самоврядування (законопроект 4298) – 21 грудня 2021 р.;
  • Обговорення законодавчих основ (переваг/недоліків) місцевого економічного розвитку, зокрема щодо впливу на територіальні громади прийняття законопроєкту «Про засади державної регіональної політики» (№ 5323), що наразі знаходиться на розгляді Верховної Ради України для прийняття у другому читанні – 10 січня 2022 р.

Під час заходів планується обговорення за участі представників органів місцевого самоврядування, народних депутатів, центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, експертів АМУ та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» законодавчих новацій у сферах оподаткування та бюджетного забезпечення, реформування територіальної організації виконавчої влади та місцевого економічного розвитку; позитивних та негативних тенденцій і наслідків відповідних законодавчих ініціатив.

Передбачається, що участь у заході в режимі офлайн візьмуть близько 60 учасників (за умови повної вакцинації, та дотримання всіх протиепідемічних заходів) та близько 80 представників органів місцевого самоврядування долучаться до заходу онлайн.

Для участі в заході, запланованому на 14 грудня 2021 року, просять зареєструватися онлайн за посиланням.

Для участі в заході, запланованому на 21 грудня 2021 року, просять зареєструватися онлайн за посиланням.

Для участі в заході, запланованому на 10 січня 2022 року, просять зареєструватися онлайн за посиланням.

«Для фізичної участі у тренінгу всі учасники заходу повинні надати COVID-сертифікат про вакцинацію, негативний результат ПЛР-тестування чи експрес-тестування на антиген (дійсний 72 години). У разі виявлення позитивного результату, учасник буде недопущений до участі», – застерігають організатори.

Про місце проведення та організацію проживання буде поінформовано додатково зареєстрованим учасникам. 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024