Держслужбовцям Любомльщини розповіли про проект «Я маю право»

12 Листопада 2017, 11:08
1874

Міністерство юстиції впродовж останніх років створило одну з найрозвинутіших у світі систем надання безоплатної правової допомоги громадянам, які не можуть собі дозволити приватного адвоката. Цього року ініційовано наступний її етап – підвищення рівня знань українців про свої права та запуск всеукраїнського проекту «Я маю право!». Із цим ознайомили працівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради представники Головного управління юстиції у Волинській області.

Головний спеціаліст відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Головного управління юстиції у Волинській області Олена Андрущак акцентувала основну увагу слухачів на новаціях Міністерства юстиції України: «Онлайн будинок юстиції», «Шлюб за добу», «Свідоцтво про народження у пологовому будинку» та інше, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Також учасників заходу ознайомили із загальнонаціональним правопросвітницьким проектом Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» роздали тематичні інформаційно-правові матеріали (буклети, плакати) на правову тематику.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром