Вітання, нагороди, подяки – Любомльський ліцей гучно «відгуляв» півстолітній ювілей

10 Листопада 2017, 19:26
6088

За цією датою криється наполеглива праця багатьох педагогів, які почали свою діяльність ще у 1967 році. За роки свого існування училище виховало безліч гідних учнів, які стали успішними на ринку праці.

Змінювалось покоління викладачів та майстрів виробничого навчання, керівників ліцею. Проте на всіх етапах розвитку Любомльського професійного ліцею педагогічний колектив об’єднувало бажання творчо працювати, шукати нове, постійно вдосконалювати навчально-виховний процес, оновлювати зміст підготовки фахівців, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Система організації навчально-виховного процесу, яка створена у ліцеї, спрямована на формування активної громадянської позиції, виховання справжніх патріотів України, розвиток обдарованих учнів.

З першим вітальним словом, за традицією, звернувся до гостей господар навчального закладу, директор Володимир Дутко. Все вмістилося в його хвилюючому виступі: й історична довідка, й характеристика навчальної бази, і діяльність педагогічного та учнівського колективів та аналіз досягнень.

Вітальні слова і найкращі побажання успіхів, достатку, процвітання прозвучали від заступника начальника обласного управління освіти, науки та молоді Олександра Ткачука, директора обласного навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Зої Парфенюк, заступника директора Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів Наталії Чепко, начальника відділу освіти райдержадміністрації Анастасії Савош, голови районної ради Миколи Сушика, секретаря міської ради Антона Фурманюка, депутата Волинської обласної ради Сергія Духницького та директора районного центру зайнятості Юрія Ліпича.

«Ви відкриваєте неповторний світ своїм учням, вміло ведете їх  стежками любові і доброти, запалюючи в їх серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри у себе. Бажаємо Вам, шановні колеги, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку вашої душі. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро», – привітала начальник відділу освіти райдержадміністрації Анастасія Савош.

Слід відзначити, що багаточисельна когорта працівників ліцею нагороджені: почесною грамотою від голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика – Володимир Дудко, подякою – Петро Гарах та Неля Карпухіна. Почесною грамотою від Волинського обласного управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації  - Поліна Борсук та Людмила Ліщук, грамотою – Оксана Скороход. Почесна грамота від голови  Волинської обласної ради Ігоря Палиці – Микола Романюк, Тетяна Литвинюк та Вікторія Грищук. Спільними подяками від Любомльської районної державної адміністрації та районної ради – Марія Глущенко, Катерина  Сорочук, Ганна Вегера та подяками від Любомльської міської ради – Тетяна Зінчук, Богдан Мирончук, Тарас Доротюк, Володимир Дудко.

Не могли не згадати й тих працівників,  крісла яких залишились порожніми у святковому ювілейному залі, та з ким попрощались назавжди,  адже власне вони були творцями  історії ліцею, журавлиним клином віднесли тужливий та мовчазний поклін всім, хто пішов у вічність. Нестримним болем зойкнула душа за випускниками, полеглими вже у наші дні які віддали своє життя за Україну.

Ліцейна родина дбайливо зберігає і примножує традиції. Повертались та й повертаються до рідної Альма-Матер найкращі вихованці ліцею, які отримали освіту і сьогодні успішно працюють пліч-о-пліч зі своїми наставниками, присвячують свої знання, талант і молодість вихованню молодого покоління.



3

5

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром