Любомль: привітали працівників соціальної сфери

03 Листопада 2017, 16:47
2031

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З цієї нагоди напередодні свята сьогодні, 3 листопада, у Любомльському районному будинку культури відбулися урочисті заходи.

З професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали керівник апарату Любомльської районної державної адміністрації Людмила Ганайлюк, керуючий справами районної ради Олексій Хом’як, секретар міської ради Антон Фурманюк, – повідомляють у прес-службі РДА.

«Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Спасибі вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. В переддень свята я бажаю  вам невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів  та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі», – зазначила керівник апарату Любомльської РДА Людмила Іванівна.

З нагоди свята в залі зібрались трудові колективи  управління соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування, Любомльського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  у Волинській області, центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей.

За сумлінну працю, відповідальне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагородили спільними  подяками районної державної адміністрації та районної ради Людмилу Домаль, Яну Дибаль, Надію Акіф’єву, Наталію Остап’юк, Юлію Склярук, Ларису Стрилюк, Ганну Кортоус, Олену Назарук та подяками від міської ради за сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Ганну Гелетуху, Надію Ковальчук, Надію Андрійчук, Надію Маркович, Олену Каретнікову, Ларису Соколюк, Наталію Шахраюк, Раїсу Авдіюк.

Порадували  винуватців свята  чудовими піснями  і учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром