Депутатський склад у Любомльській ОТГ: попередні результати

30 Жовтня 2017, 09:04
10210

Вибори у Любомльській міській територіальній громаді пройшли за пропорційною системою, відповідно до якої політична партія мала набрати більше 5% голосів для проходження у раду.

До Любомльської міської ОТГ увійшли Любомльська міська рада (місто Любомль), Бірківська сільська рада (села Запілля, Красноволя, Лисняки), Підгородненська сільська рада (села Підгородне, Боремщина, Вілька-Підгородненська, Застав’є), Куснищанська сільська рада (села Куснища, Городнє), Почапівська сільська рада (села Почапи, Вигнанка, Чорноплеси), – інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

За даними паралельного підрахунку голосів, який здійснює Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», склад ради Любомльської ОТГ буде наступним:

Мікульський Олександр Олександрович (Народний контроль) – 102 голоси (54,55 %)

Оніщук Микола Володимирович (Народний контроль) – 112 голосів (52,09 %)

Карпович Ірина Валеріївна (УКРОП) – 81 голос (40,91 %)

Богуш Василь Васильович (Розумна сила) – 96 голосів (40,85 %)

Мишак Віктор Володимирович (Народний контроль) – 70 голосів (40 %)

Оніщук Ігор Володимирович (Народний контроль) – 71 голос (39,44 %)

Думало Олександр Сергійович (Народний контроль) – 103 голоси (39,02 %)

Троць Микола Васильович (УКРОП) – 127 голосів (36,71 %)

Дячук Віталій Федорович (Аграрна партія) – 54 голоси (26,34 %)

Зламанюк Володимир Миколайович (Радикальна партія) – 48 голосів (26,09 %)

Мучак Віталій Миколайович (Аграрна партія) – 51 голос (26,02 %)

Васейко Олена Миколаївна (Батьківщина) – 51 голос (25,76 %)

Ющук Григорій Олександрович (Розумна сила) – 84 голоси (25,3 %)

Самолюк Леонід Іванович (Свобода) – 44 голоси (23,28 %)

Боярчук Сергій Сергійович (БПП «Солідарність») – 38 голосів (22,22 %)

Рабош Вікторія Сергіївна (Свобода) – 45 голосів (21,95 %)

Литвиненко Валентина Андріївна (Самопоміч) – 37 голосів (19,58 %)

Жолоб Анатолій Вікторович (Аграрна партія) перший номер у списку партії

Куць Антоніна Петрівна (Батьківщина) перший номер у списку партії

Теребуха Валерій Григорович (Народний контроль) перший номер у списку партії

Фурманюк Антон Валерійович (Радикальна партія) перший номер у списку партії

Дзядук Олександр Григорович (Розумна сила)       перший номер у списку партії

Строцюк Роман Євгенійович (Самопоміч) перший номер у списку партії

Духницький Сергій Анатолійович (Свобода) перший номер у списку партії

Чишій Вячеслав Олександрович (БПП «Солідарність») перший номер у списку партії

Хом'як Олексій Адамович (УКРОП) перший номер у списку партії

Коментарі
30 Жовтня 2017, 13:12
Дуже цікаво... При тому, що при підрахунку відразу після голосування у одного депутатів голосів було більш, ніж у два рази менше... Звідки ж вони у нього взялися ці голоси, для проходження в депутатський склад??? СКІЛЬКИ ТРИВАТИМЕ НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ??????????? ВИБОРИ ОТГ - ЦЕ ФАРС і нічого спільного з правовими нормами і законністю не мають!!! Щоправда у бандитській державі це є більш, ніж закономірним(( Людей нагло обдурюють, а вони ведуться, і далі віддають голос за сто гривень або за сто грамів ((( А як будемо жити далі і яку творити реальність і головне - З КИМ?????
30 Жовтня 2017, 14:08
Це про кого йдеться? якого саме кандидата?
30 Жовтня 2017, 14:20
Це є Богуш Вася Скибцям Богуш Василь платив по 200 гривень, за голос, та наливав у бусі стограм у неділю от і люди повилися, а потім будуть ображатися, що для села нічого не робитяся. дороги у жахливому стані.
30 Жовтня 2017, 17:31
Відгадайте загадку. "Їду, їду нема сліду". Це дорога до Почапівського дитячого садка, по якій слідом за гусятами пливуть діти в садочок. Так перед виборами, відремонтував дорогу кандидат в депутати Троць Микола Васильович. ВДЯЧНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 Жовтня 2017, 19:09
Даааааа що це вже робиться. У селі Чорноплеси всі члени партії свобода віддали свої голоси за укропівця.
30 Жовтня 2017, 21:29
Кажуть,що ні одного лікаря депутатом не обрали
30 Жовтня 2017, 21:37
На світі люди бувають багаті,<br/>Бувають і бідні,так воно є<br/>У перших є гроші і по три хати,<br/>А в других – дітей п’ять і по одній кімнаті<br/>Та бідні – багаті: на чесність, моральність,<br/>На розум життєвий, на волю, на силу.<br/>Багаті ж бідують і щастя не мають –<br/>Що хочуть й самі дуже часто не знають:<br/>„Сьогодні піти в ресторан, чи до бані?”<br/>За гроші купити і жінку, і хату<br/>і голос у бюлетні за гривень 100, а може й за двісті<br/>За гроші можна купити усе:......<br/>........ і соромно за вас Скибці,<br/> що ви продали своє рідне село<br/>А вас таких 96 у нас є (Це і Люба, і Вася, і кума моя Настя і брати двоюрідні...<br/>і всі що в центрі села зажигають , п&quot;ють і співають, і ті, що скріз вікна із доміка спостерігають:................<br/> Це кочегари і банщиця Валя, і Федя, і Юра та дровосєк - багато таких і вас знають в обличчя.<br/>Ну що збагатіли ? А совість ,де ж Ви мої рідні поділи? О це вам дороги, і світло, і школа,<br/> і З &quot;ПЕРЕМОГОЮ&quot;<br/>А ви забули, що треба людиною бути, робити, творити,<br/>Себе розвивати, світ пізнавати...<br/>Поважаємо тих хто не продався. Удачі вам.
30 Жовтня 2017, 23:25
Я х..єю зі скибців... Мати такого кандидата, як Вітя Капітула і вибрати Богуша...
30 Жовтня 2017, 23:36
Отак продаємо своє майбутнє і майбутнє своїх дітей. Бариги мають платити всі податки і працювати,а не ... Подорож Богушу і виборцям!
31 Жовтня 2017, 10:53
Скиби : розпорядник коштів - кандидат у депутати до Любомльської міської ОТГ<br/> касири:- Шоцька В.С.,Шоцький С.Р.,Сущик В.О.,Федончук Ф.Т.,Струць Ю.В.,Куць Ю.В.........<br/> Куплені ба збагачені : - Шоцькі,Капітанюки,Федончуки,Струць,Підлознюки,Шеремета,Вішнер,Склянчук,Куці, Єднік, Струк, Максимович, Дзядук,Смітюх,Філіпчук,Канащук,Лонюк,Нікітін,Власюк,Романюк.і інші ......... Соромно за таких, а були ж скибці дружні, як одна сім'я !!!!! ДААААААА... гроші творять ЧУДЕСА !!!!!!!!!
31 Жовтня 2017, 11:18
Багаті й бідні є були і будуть....<br/>І з цим уже боролись, та дарма.<br/>Біда не в тім, що є багаті люди,<br/>Біда,що СОВІСТІ у багатьох нема !!!!!!
31 Жовтня 2017, 11:29
скільки років вибирали депутатив зі скиб що зроблено
31 Жовтня 2017, 11:50
крім того що віршики складати треба щось робити ще тільки сутки пройшли хай людина попробуе може хоч щось зробить
31 Жовтня 2017, 12:25
Шановні жителі с Скиби, я Вам дуже вдячний за гарні вірші,Ви знаете, я прийшов до Вас з хорошими намірами і щоб працювати,я сам в першу чергу зацікавлений в освітленні і дорогах,Ви подивіться, яке освітлення в Вашій школі де проходили вибори давайте працювати, разом,я прислухаюсь і вислухаю,кожного жителя с,Скиби,тільки разом з Вами,я зможу,щось зробити для села, Будь ласка не пишіть різні гадости ,не ругайтесь, ДУЖЕ ДЯКУЮ ВСІМ ЛЮДЯМ С,СКИБИ ЗА ПІДТРИМКУ, Я ВАС НЕ ПІДВЕДУ ,ХАЙ БЛАГОСЛОВИТЬ ВАС БОГ,
31 Жовтня 2017, 12:52
Ну що ж чекаємо співпраці .<br/> Удачі переможцю...
31 Жовтня 2017, 13:19
дуже важко жити в країні, якою керують ті, яким вона не потрібна, дуже жаль, що люди, в яких у грудях немає України, намагаються найголосніше кричати. Достойні і мудрі люди - лишаються на задвірках, а &quot;пролазять&quot; до керування &quot;зайди&quot; й товстосуми. Ну що ж, продовжуємо боротися за гідне життя, земляки...
31 Жовтня 2017, 14:20
А що зробить Богуш!!!! коли він за скільки часу дороги до бані не зробив, хіба, що стограм алкашам наллєєєєєє.........................................та 200грн. у карман покладеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
31 Жовтня 2017, 16:19
Любомильці що Ви робете знову вибрали хамелеона Жолоба,йому ще мало земельних участків, хай відповість заці,що накрав,хай хоч раз в житті пройде, не на халяву першим номером,а за воевиявленням людей,хай родить гречка,
31 Жовтня 2017, 16:25
що ви говорите за чесні вибори в нас по вулиці франка також платили і гречку роздавали за кіло гречки люди продали свою совість
31 Жовтня 2017, 18:28
Самолюк валютчик пройшов в третій школі роздавав гроші вкрадені в держави
31 Жовтня 2017, 19:26
Караван іде, а собаки гавкають
31 Жовтня 2017, 21:04
Прийшли депутати, основна частина яких не сплатили ні копійки в бюджет міста або сплатили незначну часточку і зараз вони будуть розпоряджатись податками чесних громадян.Так нам жителям і треба, на що заслуговуємо те і будемо мати! І знову будуть водити за ніс депутати з головою і на рахунок ділянок, і на рахунок коштів, і т.д. Ми ніколи не будемо самодостатнім містом, поки будемо за гречку вибирати депутатів, які пішли в депутати аби відстоювати свої меркантильні наміри. Вони один за одним тільки повторюють одну і ту ж програму, а більше ніхто нічого не може придумати. ТУМАН!!!
31 Жовтня 2017, 21:04
Прийшли депутати, основна частина яких не сплатили ні копійки в бюджет міста або сплатили незначну часточку і зараз вони будуть розпоряджатись податками чесних громадян.Так нам жителям і треба, на що заслуговуємо те і будемо мати! І знову будуть водити за ніс депутати з головою і на рахунок ділянок, і на рахунок коштів, і т.д. Ми ніколи не будемо самодостатнім містом, поки будемо за гречку вибирати депутатів, які пішли в депутати аби відстоювати свої меркантильні наміри. Вони один за одним тільки повторюють одну і ту ж програму, а більше ніхто нічого не може придумати. ТУМАН!!!
31 Жовтня 2017, 21:27
Люди добрі, ви ще вірите, що Богуш вам чимось поможе???? В ролі &quot;спонсора&quot; часто він виступав? На день села Скиби боровські підприємці мусили допомогти. Чого &quot;свій&quot; не дав?
01 Листопада 2017, 10:34
Добре що популісти свободівські в нас непройшли ,ці дійсно крім махати прапорами і в коментарях в фейсбуках срати нінащо нездатні,а з Богушом думаю ми знайдем спільну мову
01 Листопада 2017, 10:36
Ганьба Льончику САМОЛЮКУ! Його треба гнати в три шиї із Любомля! Оце так гроші він платив біля виборчої дільниці,а в деклларації в нього із дружиною нуль доходів. Люньчику,де ж ти гроші береш ?????
01 Листопада 2017, 10:42
список запроданців треба надрукувати в районних газетахбщоб люди бачили і робили висновки.ПОЗОР ЗАПРОДАНЦЯМ,
01 Листопада 2017, 10:44
Краще вивісити в бані!!!
01 Листопада 2017, 10:46
як &quot;почесних&quot; жителів села
01 Листопада 2017, 10:47
А гречку ж цікаво хто роздава ? За якого кандидата ?
01 Листопада 2017, 11:31
Ленчик зараз будеш подавати декларвцію
01 Листопада 2017, 20:01
Багато пишете, та про одного-двох... А чому мовчите про валютчика Мікульського, який цілий день просидів в машині біля виборчої дільниці, зі списку вичеркував тих, хто приносив сфотографованого бюлетня, та проголосував за надані ним гроші... Хіба ці люди не пропащі, не продали своєї совісті.... І чому він не болотувався по своїй вулиці-цікаво??? Та за нього там ніхто не проголосував-би... Більшість з кандидатів, які пройшли, платили - це факт... І чомусь дуже багато виборців не було в списках... Це Вам не цікаво...
01 Листопада 2017, 22:41
Богуш сім літ до батька не їздив , а ви ще хочете щоб від до Скиб приїжав.Люди добрі, хба серед скибців немає достойніших за богуша людей
02 Листопада 2017, 12:19
Василь Васильович не переймайся цими коментами, пишуть значить знають що Ти щось зможеш зробити для громади.
02 Листопада 2017, 14:20
Люди писаки станьте перед образком і покладіть руку на серце ,скажіть , а щож я зробив для Украіни крім того , що обливав гряззю людей, Я впевнений 100 відсотків, щонемае чим похвалитись,і треба вже взятись товаришам ,яких обливають г,,,,ом вирахувати тих ,,любителів,,Ураіни і порозмовляти,
02 Листопада 2017, 15:05
Хлопці що ви не знаете,як вирахувати,платете офіційно гроші і кіберполіція,через годину каже ,з якого компютера і фамілію , цих грамотіів
02 Листопада 2017, 15:56
Коля!!!!!!!!!У перед давай вираховуй цих граматіїв.......Аж самиу цікавоо
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024