Теледебати кандидатів на голову Любомльської ОТГ: як це було

26 Жовтня 2017, 09:08
4383

У вівторок, 24 жовтня, у студії філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція» відбулись теледебати між двома кандидатами на посаду міського голови Любомльської ОТГ Миколою Сушиком (ВО «Свобода») та Леонідом Богданом (Аграрна партія України). Ще троє кандидатів на цю посаду, Роман Ющук (самовисування), Оксана Самойлович (самовисування) та Антоніна Куць (ВО «Батьківщина»), до початку заходу у студії не з’явились.

Теледебати відбувалися за наперед визначеними правилами, що регламентуються Положенням «Про порядок проведення філією ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція» теледебатів між кандидатами на посаду голови на перших виборах сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 29 жовтня 2017 р.», – повідомляють у ГМ ОПОРА.

Відповідно до цього Положення кандидати мали можливість представити основні тези своїх передвиборних програм, розповісти про власне бачення розвитку громади, а також відповісти на питання телеведучої. Крім того, кандидати могли ставити запитання один одному та утримуватися від відповіді на ці питання. Учасникам теледебатів заборонялося здійснювати пряму агітацію чи антиагітацію, прямо закликати виборців голосувати чи не голосувати за себе або інших кандидатів. За дотриманням цих правил у студії стежили спеціально запрошені експерти.

Під час теледебатів двоє кандидатів на посаду міського голови Любомльської ОТГ найчастіше наголошували на вирішенні таких основних проблем, як: ремонт доріг, капітальний ремонт комунальних закладів у селах громади, налагодження транспортного сполучення між населеними пунктами, розвиток туристичного потенціалу громади, а також залучення інвесторів та інвестицій для розвитку ключових галузей господарства в ОТГ.

Читайте також: Лише двоє із п’яти кандидатів на голову Любомльської ОТГ взяли участь у теледебатах

Коментарі
27 Жовтня 2017, 11:01
Це дійсно сором за Любомль, оце ДЕБАТИ.
27 Жовтня 2017, 13:08
Ого які дебати в кометах.... Тількі проблема в тому шо всі політики простітуткі і такого обговорення не потребують
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром