Фірма «Надія» стартувала з чотирма людьми, зараз у штаті – майже двісті

21 Жовтня 2017, 21:45
7783

25 вересня 1992 року було засновано товариство з обмеженою відповідальністю «Надія». На початках працювало четверо людей. Фірма росла, розвивалася, з кожним роком штат збільшувався.

У перші роки заснування ТОВ «Надія» займалося торгівлею, але з часом почали виготовляти власну продукцію: близько 20 різних видів макаронних виробів, крупи – ячну, пшеничну, гречану. Згодом запустили виробництво столярки, бруківки, бетонно-декоративної огорожі, тирсоблоків.

Найбільшого розвитку фірма досягла у 2005-2007 роках. На той час у товаристві працювало 190 людей – найбільший штат за роки існування фірми. Була широко розвинута мережа магазинів у Любомльському та Шацькому районах. Тоді продовольчі та супутні з ними товари реалізовувалися в 16-ти магазинах. Для більшого забезпечення населення продуктами працювало чотири машини виїзної торгівлі. Але у зв’язку зі складною ситуацією в Україні виробництво скоротили, закрили деякі торгові точки.

У грудні 2005 року відкрили магазин-гуртівню, а згодом, у 2006-му – ресторан «Надія», який, упродовж усього свого існування, користується популярністю в гостей та жителів міста. До речі, в одному приміщенні розміщено готель.

Нині підприємство займається торгівлею продовольчих та непродовольчих товарів, реалізовує будівельні матеріали, надає в літній період у селі Світязь послуги мобільного харчування.

Товариство з обмеженою відповідальністю є найбільшим платником податків серед торгівельних організацій, за що неодноразово відзначалося грамотами та подяками. Підприємство забезпечує роботою мешканців краю та створює нові робочі місця, тісно співпрацюючи з районним центром зайнятості.

Дмитро Шлапа – засновник ТОВ «Надія» – є головою Організації роботодавців Любомльського району у Волинській області. Керівництво та колектив беруть активну участь у громадському та політичному житті краю. Часто надають спонсорські допомоги для організацій та окремих фізичних осіб.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром