Волиняни сплатили на 26% більше військового збору, ніж торік

23 Вересня 2021, 14:02
Волиняни сплатили на 26% більше військового збору, ніж торік 1340
Волиняни сплатили на 26% більше військового збору, ніж торік

На фінансування заходів оборонного характеру з легальних доходів волинян сплатили 264 мільйони гривень військового збору.

Сума перерахованого протягом січня-серпня 2021 року до держбюджету військового збору в області на 26,4% перевищує аналогічні показники минулого року. Про це Бізнес.Район повідомив сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

«Кожен, хто працює легально, або ж сумлінно сплачує податки з інших доходів, виконує важливу соціальну функцію - фінансово підтримує обороноздатність своєї країни. Саме сплачений такими громадянами військовий збір – одне з джерел забезпечення потреб національного війська. Лише така спільна відповідальність, працюючих та їх роботодавців, гарантує належний захист і безпеку кожному з нас», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що переважно волинські роботодавці не ігнорують вимоги закону. Щодо отриманих громадянами доходів, з яких не сплачено податків, то саме зараз держава запропонувала компромісний шлях їх законної легалізації. З 1 вересня поточного року до 1 вересня 2022 року кожен, хто має активи, придбані за кошти, з яких не сплачено податків, може скористатися правом на одноразове добровільне декларування.

Інформація щодо термінів, об’єктів, особливостей подання декларації  та ставок спеціального збору, який сплачуватимуть декларанти в рамках податкової амністії, систематично висвітлюється на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Читайте також: На Волині надходження єдиного податку наближаються до півмільярда гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024