У Любомльському РАЦСі проводять тематичні церемонії укладання шлюбу

10 Жовтня 2017, 12:02
2202

Районний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області повідомляє, що може найшвидшим чином застосувати сучасні урочисті форми реєстрації шлюбів, поєднавши національно-ідеологічну спрямованість і народну традицію.

Приділяти особливу увагу професіонали націлені тепер на індивідуальний підхід у роботі з кожною парою наречених. Молодята можуть обрати будь-яку урочисту мелодію, зупинитися на будь-якому виді церемонії або запропонувати власну, індивідуальну, включити в урочистості реєстрування свої побажанням щодо обрядів.

Читайте також: «Ціни на послуги, які надає Любомльський РАЦС».

Працівники РАЦСу пропонують 5 варіантів і стилів проведення урочистої церемонії укладання шлюбу:

1. Класична. Стандартний вид проведення церемонії, в якій основною складовою є урочисте підписання документів у присутності родичів і близьких.

2. Українська. Народна. Церемонія, пронизана національним колоритом і звичаями. Рушник, коровай, українське народне музичне оформлення. Все це – лише невелика частина весілля, яка, без сумніву, прикрасить і наповнить свято найдавнішими українськими традиціями.

3. Європейська. Батько – голова родини, продовжувач роду. Головною відмінністю Європейської церемонії є приділення особливої уваги саме йому. Наречену до церемоніальної зали заводить її батько, передаючи доньку у надійні руки коханого. Порядок і спосіб проведення такої церемонії багато у чому відрізняється від звичної нам класичної, а через це стає все більш поширеною серед молоді. Європейська церемонія одруження відрізняється особливим шармом та елегантністю. Така форма є найбільш актуальною та розповсюдженою на виїзних церемоніях укладання шлюбу.

4. Індивідуальна. Може бути наповнена традиціями з різних видів церемоній, відповідно до бажання молодих. Ви самі обираєте стиль музичного оформлення, кількість деталей обряду та їх порядок у церемонії. Назва цього виду церемонії свідчить сама за себе, всі її пункти на етапі підготовки обговорюються з нареченими;

5. Сучасна. Особливо поширений вид проведення церемонії серед молоді, яка бажає надати своєму весіллю неповторності, сучасності та особистісного бачення. Сучасна церемонія – ідеальний варіант для наречених окремих молодіжних напрямків і рухів.

Тепер, подавши заяву на одруження, молодята мають змогу обрати для себе найбільш прийнятний для них варіант проведення власної церемонії укладання шлюбу.

Працівниками відділу було проглянуто та проаналізовано фото, відеоматеріали проведення сучасних церемоній і створено кілька різних сценаріїв, які пропонуються нареченим як основна структура, яку вони можуть насичувати вибраними ними традиціями за індивідуальним бажанням.

Сьогодні безкоштовно пропонуються молодим кілька концепцій проведення церемонії.

Один із найпопулярніших видів церемоній – комбінований, куди входять індивідуальні обряди. Також працівники відділу надають послугу щодо виїзних церемоній – на вибір молодих у робочі та вихідні дні.

Крім обрядів шлюбу пропонують проведення ювілеїв весілля, урочистих обрядів «Народження».

З питань проведення урочистостей звертатеся за адресою: місто Любомль, вул. Я.Мудрого, буд. 4, Любомльський районний відділ ДРАЦС, телефон 2-42-70.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024