За страйк шахтарів на «Ягодині» держбюджет «схуд» на кілька мільйонів

09 Жовтня 2017, 19:42
2401 Джерело: bug.org.ua

У знак протесту гірники пішою ходою перекрили рух транспорту. Черга вантажівок починалася з села Римачі.

У понеділок, 9 жовтня, нововолинські шахтарі розпочали акцію протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин», – пише Буг.

Водії фур не схвалюють такі дії. Вони переконані, що більш дієвий спосіб вплинути на ситуацію – зустріч із Володимиром Гунчиком. А у разі непорозумінь перейти до більш радикальних методів – заблокувати голову ОДА в адміністрації.

2

1

Як повідомив голова Незалежної профспілки шахти №9 «Нововолинська» Василь Гура, чи продовжать акцію протесту гірники завтра – поки не відомо. До того ж, виникла конфліктна ситуація з перевізниками.

Очільник Волинської митниці вважає зрозумілими і справедливим вимоги гірників, – про це Віктор Кривіцький написав на своїй сторінці facebook.

«Юридичну оцінку діям гірників нехай дають правоохоронці. Але як начальник Волинської митниці, у структурі якої пост «Ягодин» є бюджетоформуючим, хочу звернути увагу політиків та профспілкових діячів вугільної галузі, що за підсумками 9-ти місяців цього року середньоденний показник надходжень Державного бюджету від роботи митниці склав 26,7 млн грн.

Тобто, годинне блокування руху товарів трасою коштує державній скарбниці більше мільйона гривень. Нелогічно продукувати збитки, якщо претендуєш на доходи», – йдеться у дописі.

1

1

1

Коментарі
10 Жовтня 2017, 11:50
А чия кишеня схудла.Яка партія сидить на контробанді.Всіх політиків як у КИТАЇ НА СТАДІОНІ ПРИВСЕЛЮДНО.Хороші ви наші
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39