У Машівській школі провели Олімпійський тиждень

28 Вересня 2017, 18:52
3026

Розпочався він загальношкільною лінійкою «Молодь обирає здоров'я». Згодом усі школярі та вчителі вирушили на стадіон, щоб стати учасниками спортивного змагання «Здорові діти – здорова нація».

Було організовано шість змішаних команд із учнів 2-11 класів та дві – з учителів. Діти з великим ентузіазмом взяли участь у змаганнях із бігу в мішках, долання «купин», «стрибунцях» та перетягуванні канату.

Перемогу виборола команда «Вар'яти» (капітан – Марія Чуєш, учениця 11 класу).

Велике захоплення у дітей викликало змагання серед учителів. Школярі гаряче підтримували своїх наставників, заохочуючи до перемоги.

Наступного дня у всіх класах пройшли Олімпійські уроки під назвою «Ігри, що підкорили світ».

У середу учні 2-11 класів готували стіннівки «Фізкультура і спорт у нашому житті.» Гарні колективні газети створили юні художники 2, 3, 4, 6, 9 і 10 класів. Учениця 11 класу Алла Шишута представила цікаву індивідуальну роботу.

У четвер стартував велопробіг «Колесо миру та здоров'я для учнів 5-11 класів. 33 учасники мали можливість помилуватися осінніми краєвидами і відвідати друзів із Радехівської школи.

Цього ж дня «Весела спортландія» скликала у стіни НВК молодших школярів із Вишнева, Штуня та Олеська. Найбільш вправними у рухливих іграх та естафетах виявилися місцеві учні. Друге місце посіли школярі із Вишнева, третє – із Штуня і четверте – з Олеська.


Тиждень завершували конкурс малюнків на асфальті «Спорт очима дітей» (для учнів 2-7 класів), легкоатлетичний крос «Рух заради здоров'я» (для учнів 9-10 класів) та змагання з міні-футболу (для учнів 5-11 класів).

У змаганнях з міні-футболу перемогли хлопці 10 класу, всі інші місця розподілилися так: друге – 8 клас, третє – 11 клас, четверте – 6 клас, п'яте – 5 клас, шосте – 7 клас.

У легкоатлетичному кросі найкращі результати показали Юрій Голян, Віталій Шепа та Богдан Мартинюк (10 клас); Аліна Бінюк, Дарина Клейзун, Діана Джаджа (9 клас).

По закінченні Олімпійського тижня було визначено і нагороджено найкращих спортсменів школи, а ті, хто не удостоївся нагород, теж залишилися радісними і задоволеними, адже отримали гарний заряд бадьорості і стимул працювати над собою.

Дарина РОМАНЮК,

учениця 9 класу Машівського НВК

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром