Чоловіка із Головна не вбивали, його «схопило» серце

26 Вересня 2017, 19:00
1739

Правоохоронці встановили причину смерті 48-річного жителя селища, якого знайшли мертвим у власній хаті.

Нагадаємо, 15-го вересня о 6.23 годині до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у Головні виявлено труп чоловіка у будинку, де він проживав, – пише КОРДОН.

Читайте також: «Поліція коментує вбивство жителя селища Головне».

По прибуттю на місце події слідчо-оперативної групи, при зовнішньому огляді на тілі покійника були виявлені тілесні ушкодження у вигляді синців і саден, а також рани на тім’яній частині голови.

У ході проведення слідчих дій було встановлено, що померлий часто конфліктував із своїм братом, і напередодні їхня сварка дійшла до бійки.

Тоді за фактом  смерті правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ. Йдеться про умисне вбивство.

Однак, як пізніше вдалося з’ясувати, нанесені тілесні ушкодження не мають стосунку до причин смерті.

«За результатами проведеної судово-медичної експертизи встановлено, що смерть настала від серцевої хвороби. Тож кримінальне провадження закрили, а подію перекваліфікували з «умисного вбивства» на «природну смерть», – повідомив виконуючий обов’язки начальника Любомльського відділу поліції Олег Бончак.

Читайте також: У полісменів Любомльщини знову новий керівник.

Коментарі
27 Вересня 2017, 01:58
Насмішили)))) серце схопило, а якже. Просто ніхто не звертається більше до поліції, от вони і так вирішили позбавити себе від лишнього "геморою"
27 Вересня 2017, 19:35
а що тут смішного? якщо експерт дає заключення про серцевий напад й стверджує, що садини на голові до того не мають стосунку, то як поліція може притягати до відповідальності людину, яка наносила напередодні тілесні ушкодження, за вбивство? Це все одно, що я сьогодні комусь поставлю синець під оком, а завтра хтось заріже цю людину, й мене судитимуть за вбивство. Причина ж смерті не мій нанесений синець, а ножове поранення від іншої людини. Мене можуть судити лише за нанесення тілесних ушкоджень ( і то в тому випадку, якщо потерпілий захоче написати заяву).
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39