Донька загиблого захисника на день народження мріє про велосипед

25 Вересня 2017, 19:17
2383

26 вересня донечці Вікторії Анатолія Федчишина, який загинув від кулі снайпера у бою під Іловайськом Донецької області 10 серпня 2014 року, виповниться 10 років.

Про це йдеться у групі Діти небесного легіону у facebook.

«Найкращою країною у світі є моя Україна, життя за яку віддав мій тато», - переконана дівчинка.

Найбільшим авторитетом для Вікторії є її татко і назавжди лишиться велике бажання бути схожою на нього. Ім'я цієї дівчинки означає «перемога» і, мабуть, назвали її так не даремно. Оскільки маленька, але по-дорослому розсудлива, Вікторія найперше, що зробила, коли була б на місці політиків, – зупинила війну, подбала про розвиток держави, зробивши рідну країну повноцінною європейською, щоб її справжню красу зміг побачити весь світ.

Живе Віка з мамою Галиною Миколаївною та меншенькою сестричкою Даринкою. Дівчинка вже для матусі є серйозною підтримкою та неабиякою помічницею.

Допоки Галина на роботі, Вікторія підігріє їсти, застелить ліжечка, заплете себе та сестричку, помиє посуд та підтримає чистоту в домі. А ввечері, коли мама повертається з роботи, разом готують їсти, читають, складають пазли та дивляться гарні фільми.

Вікторія безмежно любить свою маму, вважає її дуже сильною, бо ж вона самотужки мусить справлятись і з жіночою, і з чоловічою роботою. А донечки залюбки допомагають матусі. Для дівчинки найдорожчим є саме час, проведений разом із сім’єю.

Успішна в навчанні, багатогранна Вікторія своє майбутнє хоче пов’язати з музикою – стати співачкою або скрипачкою. Мріє побувати у багатьох країнах, виступати на великих сценах і підкорювати глядачів, перемагаючи і прославляючи Україну.

Дівчинка завзято ставиться до свого саморозвитку, відвідує додатково уроки англійської мови, яку вона дуже любить.

Зі шкільної програми Віці до вподоби читання, малювання, трудове навчання. Читає цікаві книги і ніколи не сидить на місці, тому й замовила у подарунок собі велосипед.

Окрім того, Вікторія залюбки учиться у мами вишивати бісером, плетенню нитками у техніці «макраме». Та непереборною силою манить дівчину гра на скрипці, цьому музичному інструменту присвячує увесь свій вільний час.

Із великим захопленням учить вірші на пам’ять і цьогоріч потрапила, за підсумками міжнародного конкурсу для дітей та юнацтва «KobzarWave», що організувала ГО «Помаранчева Хвиля» з міста Чикаго, у ТОП-п’ять (призерів не визначали) найкращих декламаторів світу у номінації на краще читання поезії Кобзаря українською мовою:

Великою втіхою для Вікторії є її домашні улюбленці – це папуга Блиск, кішечка Пушинка та черепашка Краплинка, які потребують уваги і догляду. Як і всі дітки, любить дивитись мультфільми. Її улюбленими героями є принцеси Софія, Ельза та Анна, русалонька Аріель, із книжкових героїв – Кося вухань, Колько Колючка, Лис Лисовенко із книги Всеволода Нестайка.

Завдяки волонтерам Вікторії вдалося побувати і за кордоном. Відпочивала у Польщі та Словаччині, де запам’ятався Хеловін, який також нагадав про улюблених казкових героїв.

Вікторія Федчишина – дівчинка, яка хоче прославляти свою країну на великій сцені, а поки що слухає і мріє про зустріч з відомою сучасною співачкою Іриною Федчишиною, голос і пісні якої дуже подобаються.

Давайте разом допоможемо втілити мрію Вікторії в життя та гарно привітати у день її народження!

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:

Федчишина Вікторія Анатоліївна – 10 років (26.09.2007)

Ріст: 140см. Розмір взуття: 34.

Омріяний подарунок: велосипед.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром