Перелік послуг, які надає Любомльський РАЦС

25 Вересня 2017, 18:09
3212

Любомльський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області надає послуги з організації та проведення урочистих обрядів «Народження», «Шлюбу», «Ювілею весілля».

«Запрошуємо мешканців та гостей нашого міста скористатися нашими послугами. Ми готові допомогти вам в організації найважливіших подій у вашому житті.

У вас є можливість самостійно обрати місце проведення незабутньої події. Ми готові врахувати всі ваші пропозиції та побажання при організації індивідуальних обрядів та провести їх як в приміщенні відділу, так і за його межами», – повідомили працівники.

Адреса відділу реєстрації актів цивільного стану Любомльського районного управління юстиції: м. Любомль, вул. Чапаєва, 4. Телефон: (033) 772-42-70.

До речі, у місті Луцьку можна самостійно обрати день і час для проведення державної реєстрації шлюбу, скориставшись швидким і зручним сервісом «Шлюб за добу».

Управлінням державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Волинській області ініціюється запровадження цієї послуги у містах Ковелі та Нововолинську. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024