У Любомлі продавці магазинів упаковки від товарів викидають в урни в центрі міста

24 Вересня 2017, 17:15
3043

Біля кожного магазина стоять урни, в які перехожі викидають обгортки, чеки. А ось продавці вважають, що це для них поставили, щоб туди викидати упаковки після кожної одержаної партії товару: ящики, коробки з-під взуття, целофанові мішки. А зверху ще й висипають пісок, коли в кінці робочого дня прибирають свої торгові зали. Та це ще півбіди.

Про це в газеті «Новий погляд+» пише обурена любомльчанка.

«Хто приїжджає в Любомль і проводить у справах цілий день, той знає, що у нас в центрі міста проблема з туалетом.

Продавці одного із магазинів, знаючи це, знайшли вихід: коробка у них служить туалетом, а потім її легко викинути в урну біля приміщення − двірник прибере.

Це триває уже не один місяць, продавці там часто міняються, але й нові знають, як і де справляти природні потреби і що з ними робити далі.

У міській раді є людина, яка повинна контролювати продавців і підприємців, щоб дотримувалися порядку біля своїх торгових точок. Пройдіться містом і погляньте, як біля магазинів буяє бур’ян.

Навіть до Дня Незалежності деякі підприємці не змогли навести порядку, а ті, хто повиривав зілля, то викинули прямо біля своїх торгових точок.

На що ж дивиться інспектор по благоустрою? Це його обов’язок навести порядок у місті. В «Правилах», які були прийняті ще за попереднього міського голови, чітко розписано, хто і які роботи повинен виконувати, але, мабуть, підприємці й не знають про свої обов’язки, їм ніхто не повідомив про них.

Настав час і жителям міста, і його гостям, і взагалі, всім людям звикати до того, що ми йдемо в Європу. Потрібно змінитися, навчитися прибирати після себе, привчати дітей і внуків до порядку, до чистоти у своєму домі, в місті, у свідомості кожного», – йдеться у листі.

Коментарі
25 Вересня 2017, 18:04
Проблема туалету в центрі міста вже давно, і таке враження, що ніхто її і не збирається вирішувати.<br/>Для того щоб було чисто, принаймі через кожні 50-100 м потрібно встановити сміттєві баки, особливо в районі м-ну наш край. і накінець таки встановити хрча б один туалет.
26 Вересня 2017, 01:34
Пані Тетяна коли ви останній раз були в центрі Любомля?,питання з сміттєвими баками вже давно закрите-їх там більше ніж достатньо гляньте при нагоді!
26 Вересня 2017, 01:43
На рахунок туалетів ,всі заклади громадського харчування(бари,ресторани,кафе,піцерія і т.д.),державні установи (адміністрація,міська рада,податкова,пенсійний,ринок і т.д), які знаходяться в центрі!!! Згідно санітарних норм обладнанні туалетами і по закону про захист прав споживачів повинні знаходитись у вільному доступі.
28 Вересня 2017, 11:26
Зробити з бару чи піцерії - громадській туалет????
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром