У полісменів Любомльщини знову новий керівник

15 Вересня 2017, 15:24
4307

Нещодавно особовому складу Любомльського районного відділу поліції вкотре за останні місяці представили нового очільника — Олега Петровича Бончака.

Нагадаємо, що попередній керівник затримався на посаді два місяці, після чого подав рапорт на звільнення у зв’язку із виходом на пенсію, – пише газета «Наше життя».

Майор поліції Олег Бончак, 1982 року народження, має два роки педагогічного стажу та дві вищі освіти. Першу отримав після закінчення географічного факультету. А от на роботу в органи внутрішніх справ прийшов уже після служби в армії, де був десантником. Як сказав пан Олег, «шукав себе сам».

Пошуки «себе» на правоохоронній ниві розпочав з посади помічника дільничного у Старовижівському районі. Далі чоловік працював у патрульній службі міста Ковель, до речі, тут він сьогодні і проживає, пізніше у кадрах. Найбільшу частину служби присвятив роботі у слідстві, яка розпочалась 2007 році.

Лише за день надійшло чимало скарг якраз через ситуацію на кордонні.

У 2014-му Олега Петровича призначили на посаду  заступника начальника РВ УМВС в Турійському районі. До слова, цей райвідділ нині очолює Анатолій Дружук, котрий свого часу керував поліцією в Любомлі.

От і виходить свого роду, якщо користуватися шахматним терміном, «рокірування». Адже через три роки служби у сусідньому районі Олег Петрович призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника РВ НП уже на Любомльщині.

До речі, під час знайомства з журналістами, чоловік зазначив, що лише за день надійшло чимало скарг якраз через ситуацію на кордонні. Однак, новий керівник рішуче налаштований навести там порядок.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024