У районній гімназії зібралися вчителі, які працювали у ній 50 років тому

10 Вересня 2017, 16:40
6147

У 1967 році учні Любомльської середньої школи № 1, правонаступником якої є НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - районна гімназія» імені Наталії Ужвій, сіли за парти в новому, великому, просторому приміщенні.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook заступник директора Любомльської районної гімназії Оксана Романюк.

«Як усе було, ми вирішили пригадати з допомогою людей, які були учасниками тих подій або ближче спілкувалися з тими, хто брав участь у подіях 50-річної давнини. Тому на засідання серпневої педради запросили вчителів-пенсіонерів, які працювали в нашій школі.

2

До нас завітали заступник директора, учитель фізики Василь Миколайович Степанюк, учитель математики Надія Оксентіївна Шабатура, учителі української мови та літератури Катерина Фоківна Станіславчук і Лариса Устимівна Кравець, учитель англійської мови Лідія Трохимівна Задворна.

1

Було багато спогадів про десятки, а може й сотні засідань педрад, нарад при директору, зборів трудового колективу, щемливих моментів і слів, а ще професійні поради тим, хто сьогодні працює в гімназії.

Лариса Устимівна розповіла, як готувалася урочиста лінійка, присвячена відкриттю нового приміщення школи, адже була піонервожатою і відповідала за всі організаційні моменти.

2

А Василь Миколайович нагадав усім, що у 1947 році Любомльська середня школа № 1 вперше вручила документи про середню освіту своїм першим випускникам, тому цей рік подвійно ювілейний – 70-річчя першого випуску. А ще була екскурсія в шкільний музей Наталії Ужвій та освіти Любомльського району.


1

1

2

Щиро дякуємо досвідченим колегам за приємні і корисні хвилини зустрічі. З роси і води Вам!»

Оксана Іванівна повідомила, що гімназія планує заходи з нагоди ювілейного року. Будуть зустрічі, акції. Раді всім, хто долучатиметься.


Коментарі
10 Вересня 2017, 20:07
Дуже приємно. Молодці
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром