Медиків Любомльщини привітали з професійним святом

19 Червня 2021, 12:45
Любомльських медиків вітали зі святом 3442
Любомльських медиків вітали зі святом
Щороку у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника.
 
З цієї нагоди у переддень свята в Любомльському міському будинку культури відбулися урочисті збори, йдеться на сторінці КНП «Любомльске ТМО» у фейсбуці.  
 
Медикам Любомльщини щирі вітання та найкращі слова зичень адресували Любомльський міський голова Роман Ющук, генеральний директор Любомльського ТМО Володимир Дибель, медична директорка цього ж закладу Наталія Ліщук, директор центру первинної медичної допомоги Іван Маїло, представники трьох територіальний громад Любомльщини - Головненської, Вишнівської, Рівненської — Віталій Марчук, Галина Федончук, Дмитро Федчишин.
 
Разом з тим вітали працівників медичної галузі керівник Любомльської філії обласного центру зайнятості Юрій Ліпич, підприємець Володимир Латковський.
 
Не обійшлося в цей день без нагород: за вагомий внесок у розвиток медицини району, самовіддану працю відзнаками обласного рівня, територіальних громад, ТМО та ЦПМД було нагороджено чимало представників цієї благородної професії.
 
У перерві між виступами гарного настрою та святковості додали учасникам зборів пісенні номери у виконанні працівники міського будинку культури.

 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024