Вихованці гуртків Любомльського БДЮТ стали переможцями обласного конкурсу

11 Червня 2021, 10:28
Роботи переможців конкурсу 2157
Роботи переможців конкурсу

Нещодавно підбили підсумки обласної виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. 

Конкурс проводився з метою розвитку науково-технічної творчості учнівської молоді та інтелектуальних рис особистості школяра, популяризації досягнень вихованців гуртків технічного напряму, залучення до технічної творчості учнів молодшого шкільного віку. 

На конкурс з навчальних закладів Волині подали 95 робіт за такими розділами експозицій: автомоделі, судномоделі, авіа- та ракетомоделі, механічні ігри та іграшки, машини та механізми, ігри, іграшки та атракціони з використанням елементів електротехніки, паперове моделювання PaperCraft, вироби в техніці оригамі та паперопластики, макети будівель. 

 У виставці-конкурсі взяли участь вихованці гуртків закладів освіти Берестечківської, Володимир-Волинської, Горохівської, Камінь-Каширської, Ківерцівської, Ковельської, Луцької, Любомльської, Нововолинської, Рожищенської міських, Колківської, Любешівської, Маневицької, Ратнівської, Турійської, Шацької селищних, Забродівської, Зимнівської, Павлівської сільських територіальних громад. 

 Згідно з підсумками та рішення членів журі вихованці КЗ «Будинок дитячої творчості Любомльської міської ради» вибороли два перших місця. 

Зокрема, Максим Дзей, гурток «Судномоделювання», за представлену модель сторожового катера та Сергій Мелюх, гурток «Авіамоделювання», за представлену модель літака «Fokker D.VIII». 

Діти нагороджені дипломами управління освіти і науки облдержадміністрації.

 Анна СКЛЯНЧУК, студентка факультету філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024