Де і як придбати Hisense 55U8QF - недорогий 55-дюймовий телевізор з реалістичною передачею кольорів

27 Травня 2021, 09:43
Як придбати недорогий і хороший телевізор 1584
Як придбати недорогий і хороший телевізор

Зібрати друзів і провести час за переглядом улюбленого серіалу або включити веселу ТВ-передачу після роботи — відмінна ідея для ненудного вечора. Щоб повністю зануритися в те, що відбувається на екрані, потрібен хороший телевізор, і бажано, щоб він був недорогий.

Тому сьогодні інтернет-магазин «Стилус» знайомить наших читачів з популярним і недорогим телевізором Hisense 55U8QF.

Технологія об'ємного звучання Dolby Vision HDR

Підтримка об'ємного звуку телевізором HISENSE гарантує кінематографічний досвід перегляду. Завдяки підтримці Dolby Vision Hisense 55U8QF переносить глядача в захоплюючий світ неймовірного контенту HDR-якості. Ви будете приємно вражені насиченими кольорами, глибоким контрастом і приголомшливою деталізацією. Виробник заявляє, що світлі тони до 40 разів яскравіше, а тіні в 10 разів глибше.

Чіткі і плавні рухи

Телевізор Hisense 55U8QF на відміну від ТБ-панелей інших виробників зберігає плавність рухів, відновлюючи контурну різкість об'єктів, які швидко рухаються. Такий підхід гарантує виняткову виразність динамічних ігрових сцен, спортивних трансляцій і гостросюжетних фільмів. 

Підтримка смарт-ТВ на платформі VIDAA U4.0 AI

З платформою OS VIDAA U4.0 AI ви отримуєте доступ до улюблених розваг, фільмів, ігор і новинних сервісів. Проста і інтуїтивно зрозуміла платформа VIDDA дозволяє керувати контентом в три простих кліка. Глядачі можуть переглядати рейтингові фільми через Netflix, дивитися огляди на YouTube або просто улюблені серіали через інтернет.

Новий досвід для геймерів

Геймери оцінять всі переваги великого 55-дюймового екрану HISENSE TV і ігровий режим. Ігровий режим наближає кожну мить вашої перемоги, значно зменшуючи затримку виведення до мінімальних 16 мс. 

Приховані дроти

Знайома картина, коли телевізор висить на стіні, але з нього звисають візуально непривабливі дроти? З HISENSE TV не буде такої історії завдяки продуманому дизайну. Телевізор не перевантажує інтер'єр нагромадженням дротів, а просто об'єднує їх усі в єдиному фіксаторі. 

Замовити телевізор Hisense 55U8QF з доставкою до вашого міста можна на сайті stylus.ua.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром