Чоловік відрубав сусідці голову

21 Серпня 2017, 12:09
13053

Трагедія трапилася у Куснищах після престольного празника.

У неділю, 20 серпня, після 16 години місцевий житель Іван, віком близько 40-ка років, виганяв корову у череду. У той час по дорозі йшла 76-річна сусідка, яка після гостини проводила брата і племінників на автобусну зупинку. Бабуся спокійно поверталася до хати й тут на неї напав Іван.

Чоловік сильно вдарив стареньку палкою, а тоді поволік до свого будинку.

«Вона так кричала, що на зупинку було чути, а то аж десь 3 кілометра, – розповідає очевидиця. – Одна жіночка почала кричати до Івана, що ж то таке робить, але він і до неї кинувся. Вона чимдуж побігла у село в магазин».

Як розповідають місцеві жителі, після цього чоловік затягнув бідолашну на своє подвір’я, там і відрубав їй голову. Тоді кинув тіло в яму і вже присипав піском.

«Сім поліціянтів не могли його взяти, дубинками били, а він бугай добрий, під два метри зростом. Лише, як вистрілили в повітря, то скрутили його», – додає односельчанка.

«Він уже не перший раз на бабцю нападав. Багато років тому вони посварилися за індики, то чоловік її тоді ледь не зарізав, але батько вчасно врятував сусідку. То Іван так побив батька, що той незадовго після того помер. Він і матір свою часто бив, але вона на нього не заявляла. А як сталася така біда, то вже не скриєш», – розповіла одна з сусідок.

Поліція поки що не коментує ситуації, але місцеві запевняють, що у вбивці проблеми з психікою. 

Коментарі
21 Серпня 2017, 18:59
Таких хворих в селі є, родичі не визнають захворювання. а сусіди та діти страждають . А лікарі щей дозвіл на водіння авто таким видають ... допоки така біда з ними та їх родичами не трапиться. Іван іздив на авто.
21 Серпня 2017, 19:56
Людська жорстокість не має меж. І це звичайний селюк, певно ще й алкаш, після святкування престольного праздника, взявся за сокиру. Бідна жінка, дожити до таких років і в одну мить померти такою жахливою смертю від нелюда... Не позаздриш поліціянтам, яким довелося виїздити на місце злочину.
22 Серпня 2017, 01:27
Наверно он психически больной. Раньше за состоянием таких людей строго наблюдало государство, а сейчас если родственники в больничку сами не положат они гуляют без лечения пока беды не наделают
22 Серпня 2017, 01:50
Блиииии! "Зацьомали" ви! Ввесь негатив на вбивцю! Згідна. Та нікого не дивує,що сусідка втекла(бидлота,рятувала своє життя,замість того,аби вчепитися йому в очі),місцеві мешканці розказують,що вдарив палицею і потягнув в подвір'я.....бачили нелюди! Але ж він здоровий бугай! Куди до нього лізти... Бережем свою "женю"! Що робиться з людьмь?? Інстинкт самозбереження. Хоча стаття є:за співучасть-дивився і не завадив злочину. Якщо завтра з вами таке трапиться,як думаєте вам допоможуть?
22 Серпня 2017, 17:45
Жінка,що бачила,старша.А трагедія сталася швидше,ніж та добігла до людей покликати на допомогу.А ви би полізли на рожон до дебіла під два метри ростом!І,до речі,він зовсім не пив...Хоч в нього був рік по його бабі в той день...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024