На фестивалі є парковка: гостей «Волинської Голландії» просять не ставити авто на трасі

17 Травня 2021, 19:00
1516 Джерело: volyn.com.ua

Гостей фестивалю «Волинська Голландія» просять паркувати автомобілі не обабіч дороги, а на парковці для відвідувачів. 

Під час дорожнього колапсу у неділю, 16 травня, вона була заповнена на 40%. Про це наголошують організатори на фейсбук-сторінці фестивалю. 

Кажуть, саме припарковані авто обабіч дороги стали причиною проблем з проїздом, тоді як на спеціальній парковці були вільні місця. 

«Як би ми того не прагнули, але додаткову смугу руху на трасі до вихідних зробити не встигнемо. Тому просимо усіх гостей фестивалю не залишати свої машини обабіч дороги, адже саме ці авто стали причиною величезного затору. Думаємо, ми побили рекорд завантаженості траси в пік сезону на Шацьких озерах, але з повагою і взаємною ввічливістю водіїв зможемо уникнути цих проблем у наступні вихідні», – йдеться у дописі. 

Крім того, організатори нагадують, що фестиваль працює у будні, тому за можливості та щоб уникнути скупчення людей та авто просять приїздити не тільки у суботу та неділю. 

Нагадаємо, 16 травня на трасі Луцьк – Ковель утворився великий затор через велику кількість охочих потрапити на фестиваль тюльпанів. Пробка тягнулась аж до села Козин Рожищенської громади.

До слова, квітковий фестиваль «Волинська Голландія» триває з 12 до 23 травня з 10:00 по 19:00. Скільки коштують квитки та як доїхати на локацію читайте за посиланням.

Читайте також: Не тюльпанами єдиними: як любов до квітів народила родинний бізнес «Лілі лайн»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024