Головненська громада уклала договір про співпрацю з Волинським національним університетом

17 Травня 2021, 16:37
2580

Уклали договір між Головненською селищною радою в особі селищного голови Миколи Демедюка та Волинським національним університетом імені Лесі Українки в особі ректора Анатолія Цьося.

Метою договору є ефективна співпраця і залучення наукового потенціалу університету до розвитку економіки та гуманітарної сфери громади. Про це інформують на сторінці Головненської громади у фейсбуці.

Цей договір спрямований на взаємну співпрацю для залучення наукового потенціалу університету до розвитку громади, програм економічного та соціального розвитку.

На зустрічі обговорили ключові вектори активізації наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності в громаді; залучення науковців університету до розробки та впровадження грантів і проєктів громади; залучення науковців та студентів університету до вивчення громадської думки про проблеми та життя громади шляхом соціальних опитувань.

Обговорили питання підготовки фахівців для підприємств, організацій і установ та забезпечення безперервного професійного розвитку фахівців громади та організації участі у спільних заходах(конкурсах, фестивалях, форумах, круглих столах, конференціях тощо).

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром