На «Ягодин» навідався заступник очільника Держприкордонслужби

16 Серпня 2017, 10:42
1552

Перший заступник Голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк з робочим візитом перебував на ділянці Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління. Під час своєї роботи він перевірив стан оперативно-службової діяльності та готовність підрозділів прикордонного загону. Не оминув і пункти пропуску «Ягодин».

На Північному кордоні Василь Серватюк перевірив міжнародні пункти пропуску для автомобільного сполучення та залізничного сполучення «Ягодин» відділу прикордонної служби «Рівне». Окрім організації прикордонного контролю, увага приділялася функціональності резервів прикордонного підрозділу під час реагування на зміни в обстановці та недопущення порушення кордону, – ідеться на сторінці Північне регіональне управління Держприкордонслужби у Фейсбуці.

У ході роботи Василь Серватюк ознайомився з питаннями здійснення контрольних операцій прикордонниками на шляхах залізничного сполучення. Зокрема, разом з керівниками на місцях обговорювалися актуальні питання здійснення прикордонного контролю рейкового автобусу сполученням «Ковель-Хелм».




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024