Сесія Любомльської міськради: погодили призначення двох керівників комунальних установ

17 Травня 2021, 13:08
Засідання сесії 4395
Засідання сесії

На черговій восьмій сесії Любомльської міської ради депутати розглянули 26 питань порядку денного. Серед них були, як суто технічні та господарські, так і  фінансові з кадровими.

Про це пише Наше життя.

Відтак, народні обранці, ухваливши низку місцевих програм, перейшли до майнових та фінансових: внесли зміни до Статуту комунального підприємства «Друкарня», погодилися на списання вітчизняного рентгенапарата 2012 року випуску, взамін на встановлення імпортного, але старішого на більш як чверть століття, затвердили граничні норми витрат на проведення спортивних змагань, положення в новій редакції про відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини, новий штатний розпис бібліотеки та інші.

Більш детально розглянули питання щодо коригування поточного бюджету територіальної громади. Зміни стосувалися в основному освітньої галузі та спорту. Крім того, до видатків міської ради додалася субвенція із бюджету Рівненської ТГ на співфінансування участі футбольного клубу «Рубіж» в обласних змаганнях.

Крім того, майже 40 тисяч гривень грн від продажу земельних ділянок спрямували на реконструкцію вуличного освітлення у селі Бірки.

Депутати погодили призначення двох керівників комунальних установ: «Друкарня» – Сергія Боярчука та Центру первинної медицини – Івана Маїла, привітавши їх в цьому статусі.

Перед розглядом блоку земельних питань про діяльність щодо управління майном комунальної власності прозвітував керуючий (секретар) виконкому міськради Ігор Торба.

Завершуючи пленарне засідання головуючий Роман Ющук повідомив, що наступна сесія планується на другу половину червня, а вже у липні депутати вноситимуть правки до бюджету, ґрунтовно коригуючи його видаткову частину.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024