Викладачі Шацького коледжу агітували молодь у школах Любомльщини

15 Травня 2021, 13:47
1769

Днями відбулися зустрічі представників Шацького лісового коледжу з учнями випускних класів навчальних закладів Любомльського краю.Заходи проходили з дотриманням усіх протиепідемічних умов.

Про це йдеться на сторінці коледжу у фейсбуці.

Під час зустрічі з учнями 9, 11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Куснища (директор Галина Гуменчук) долучилися випускники Шацького лісового коледжу, які працюють у Любомльському держлісгоспі: Іван Каліщук – інженер лісових культур та Юрій Загоруйко – інженер лісового господарства, а також керівник Куснищанського шкільного лісництва Петро Антонюк.

Працівники лісівничої галузі охоче розповіли про навчання у Шацькому лісовому коледжі, а також поділилися своїм досвідом роботи в лісовій галузі.

У цей же день такі зустрічі відбулися з випускниками закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 м.Любомль (директорка Марія Мельничук) та Любомльському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» імені Наталії Ужвій (директорка Олена Тишик).

Під час бесід з учнівською молоддю представники Шацького лісового коледжу (Ігор Прасюк, Валентина Коляса) окреслили основні напрямки навчального процесу, підготовку за спеціальностями лісове господарство, лісозаготівля та первинна обробка деревини, бухгалтерський облік. Ознайомили з умовами вступної кампанії та особливості й переваги при вступі на навчання до коледжу.

Також акцентувалась увага учнів на тому, що випускники Шацького лісового фахового коледжу мають можливість продовжити навчання у відповідних державних вищих навчальних закладах міст Луцька, Львова та Києва. Присутнім школярам представили презентацію про Шацький лісовий фаховий коледж та студентське життя.

Окрім того, викладач з механізації та інформаційних технологій Ігор Прасюк розповів про сучасні інноваційні технології в освітній системі, забезпечення матеріально-технічною базою коледжу в цілому.

На завершення зустрічей учні навчальних закладів отримали брошури з інформацією стосовно вступної кампанії до Шацького лісового фахового коледжу. Охочим, які вже визначилися з професією та навчальним закладом вручені Сертифікати для вступу на навчання у лісівничий заклад.








Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром