У Любомлі двічі за ніч ловили п'яного мотоцикліста

13 Травня 2021, 10:40
Фото ілюстративне 3593
Фото ілюстративне

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлені відділенням поліції №1 (м.Любомль) протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який напідпитку їздив у Любомлі за кермом мотоцикла.

Про це йдеться в постанові суду від 6 травня.

Чоловік 14 квітня о 4:30 годині по вулиці Володимирській в місті Любомль керував мотоциклом марки «Мустанг», без номерного знаку, в стані алкогольного сп`яніння. Цього ж дня близько 03:05 по вулиці Володимирській його вже зупиняли поліцейські та складали адмінпротокол за кермування мотоциклом в стані алкогольного сп`яніння.

Дії чоловіка кваліфікували за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Винність кермувальника у вчиненні правопорушень повністю доводиться його особистими визнавальними поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, результатами письмовими поясненнями свідків, алкотесту «Драгер», протоколом про адміністративне затримання, актами огляду на стан алкогольного сп`яніння, направленнями на огляд водія транспортного засобу, розпискою та відеозаписами події.

Згідно з довідкою, мотоциклісту на час вчинення правопорушень посвідчення водія не видавалось, тому він не є водієм, а є іншою особою яка керувала транспортним засобом в стані алкогольного сп`яніння.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024