Згорани: визначили переможців міжнародного ралі

13 Серпня 2017, 19:02
3029

Міжнародне авторалі відбулося у неділю, 13 серпня, у рамках фестивалю «FEST Like» поблизу Згоранського озера на Любомльщині.

В автозабігу, який стартував близько 12 години, взяли участь 22 екіпажі з України та Білорусі. Перед стартом відбулося жеребкування, – повідомляє ІА Волинські новини.

Переможців визначать у двох номінаціях: туризм та екстрим. 14 екіпажів змагалися на трасі «туризм» та 8 – на стежці екстремалі.

Для екіпажів у номінації «туризм» траса без особливих перешкод. Для команд у номінації «екстрим» умови дещо жорсткіші щодо траси, адже там облаштували чимало перешкод.

Учасник змагань із Бресту Ілля розповів, що вперше бере участь в авторалі в Україні, але зауважив, що загалом – це вже третій його заїзд. Ілля додав, що траса цікава для змагань, є де відчути адреналін і спробувати свої можливості. Разом із ним в авто їхали штурман Олег і помічник штурмана Сергій.

«Приємно, що участь в змаганнях безплатна, за рахунок організаторів. А вимоги до учасників звичайні - бажання і відчуття власного авто, а от щодо самого авто, то від оригінального варіанту лишився тільки кузов. Все решта – підвіска, колеса, бампери та інше – у мене обладнано для подорожей складно доступними трасами», – розповідає учасник з Білорусі.

Змагання на усіх трасах закінчилися близько 16 години.

За результатами змагань у заїзді «Туризм» перемогли:

І місце – Павло Стасюк, екіпаж «Цитадель-1» (Білорусь),

ІІ місце – Віктор Осійчук, екіпаж «Газік»,

ІІІ місце – Андрій Сліпчук , екіпаж «Боровики».

У заїзді «Екстрим» перемогу здобули:

І місце – Едуард Дмитрук, екіпаж «Дмитрук» (с. Смідин),

ІІ місце – Дмитро Хом'як, епікаж «Хом'як»,

ІІІ місце – Андрій Рейшель, екіпаж «Цитадель-2» (Білорусь).












 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром