У Любомльському ТМО запрацював новий сучасний комп’ютерний томограф

11 Травня 2021, 10:02
Комп'ютерний томограф 7451
Комп'ютерний томограф

Для надання сучасних і високоякісних медичних послуг пацієнтам у Любомльському територіально-медичному об’єднанні ось уже кілька днів функціонує новий комп’ютерний томограф.

Роботу та потужності обладнання аналізували під час робочої поїздки голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель, голова Любомльської гомади Роман Ющук. Про це інформують на сайті Волинської обласної ради.

Головна перевага нового комп'ютерного томографа – діагностика найвищої якості, що відповідає усім сучасним вимогам. А також можливість пройти обстеження безоплатно для пацієнтів, що мають підозру або хворіють на COVID-19, та за умови відповідного направлення від лікаря.

Апарат дозволяє діагностувати захворювання внутрішніх органів людини, визначити приховані захворювання, хвороби хребта, післяінсультні стани, порушення мозку та інше.

КТ уже в роботі, його послуги доступні для людей.

«Ми заключили пакет з надання медичних послуг пацієнтам з підозрою або встановленою коронавірусною хворобою (COVID-19), тож таким пацієнтам послуги КТ надаватимуться безоплатно. Наші спеціалісти вже пройшли навчання і продовжують підвищувати кваліфікацію. КТ уже в роботі, гарно себе показав, його послуги вже доступні для мешканців нашого району», – розповів Володимир Дибель.

«Підвищення якості надання медичних послуг, розширення діагностичної бази – дуже важливі для людей, наявність КТ у Любомльському ТМО полегшить доступ мешканців району до послуг сучасної діагностики. Найближчий такий апарат є у Ковелі, де постійна черга. Тож тепер не потрібно виїжджати в інші регіони для обстеження. А точна діагностика – основа якісного лікування і якнайшвидшого одужання», – зазначив Григорій Недопад.

До слова, у Любомльському ТМО заключили більше пакетів медичних послуг з НСЗУ ніж того року. Передбачено все необхідне для лікування хворих із коронавірусом, дотримано всі вимоги Національної служби здоров’я України щодо надання медичних послуг пацієнтам різних груп захворювань.



Рома Ющук, Володимир Дибель, Григорій Недопад
Рома Ющук, Володимир Дибель, Григорій Недопад


 

Коментарі
12 Травня 2021, 12:25
Чому в тмо збирають гроші після перевірки КРУ
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024