В усьому винен алкоголь: у Польщі підрізали 25-річного українця

07 Травня 2021, 16:15
Під час затримання 2633 Джерело: radomsko24.pl
Під час затримання

У польському місті Радомсько під час спільного розпиття алкоголю 38-річний українець кинувся з ножем на свого співвітчизника, внаслідок чого той отримав серйозні поранення.

Польським медикам вдалось врятувати українця, повідомляє видання radomsko24.pl.

Інцидент стався 2 травня на вулиці Краківській. За даними поліції, 5 українців розпивали алкоголь у квартирі, яку вони орендували. Раптово між ними виник конфлікт, під час якого важко поранили 25-річного хлопця. На місце події викликали медиків та поліцію.

«Слідство встановило, що чоловіки знають одне одного, оскільки орендують квартиру і працюють разом. Під час розмови з офіцерами жоден з них не зміг розповісти, що стало причиною трагедії. Через це поліція затримала усіх громадян України. У кожного з них в організмі було понад два проміле алкоголю», – повідомила прессекретар районного штабу поліції в Радомському Анета Влазловська.

Польські слідчі встановили причетного до нападу на 25-річного українця. Ним виявився 38-річний громадянин України. Між нападником та пораненим стався конфлікт через те, що чоловіки посперечались, хто із них платитиме за алкоголь.

4 травня польська прокуратура звинуватила 38-річного українця в замаху на вбивство. Йому загрожує довічне позбавлення волі. 25-річного хлопця прооперували польські медики. Його життю нічого не загрожує.

Читайте також: У Володимирі молодик, який вкрав тую біля крамниці, вибачився та компенсував збитки

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39