Рятувальники – на сторожі хлібних ланів Любомльщини

12 Серпня 2017, 09:21
1184

З метою недопущення пожеж на зернових полях рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну роботу у місцях збирання та зберігання врожаю зернових культур у сільськогосподарському підприємстві «Куснище» у Любомльському районі.

Під час заходів особливу увагу звернули на підготовку хлібних масивів – обкоси та обгорання полів, первинні засоби пожежогасіння, встановлення запобіжних табличок з інформацією про заборону куріння та використання відкритого вогню. А також перевірили знання правил пожежної безпеки під час збирання врожаю у комбайнерів і водіїв зернозбиральних машин. І що не менш важливо – оглянули усю збиральну техніку на предмет протипожежного захисту. А ще додатково провели інструктажі з мешканцями населених пунктів Головненської селищної ради та Згоранської сільської ради, – повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

Рятувальники докладають максимум зусиль і вживають безліч профілактичних заходів для того, аби праця невтомних рук хліборобів, їхні важкі жнивні будні увінчалися гідним результатом – багатим урожаєм. Кожну зернинку слід уберегти від вогню, щоб вона потрапила спочатку до комори, а потім і до столу. Саме тому робота з комбайнерами, трактористами та іншими працівниками сільського господарства із забезпечення пожежної безпеки під час збирання врожаю проводиться нині щодня.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром