Євробачення 2021: чим воно здатне зацікавити слухачів. БЛОГ

05 Травня 2021, 21:59
2933

Головний пісенний конкурс Європи це насамперед різноманіття. Євробачення 2021 року не стало винятком. Воно пройде в незвичних умовах через пандемію, але попри все конкурс матиме чим зацікавити слухачів.

Любителі танцювальної музики точно матимуть, що послухати, адже дуже багато країн представили пісні саме цього жанру.

Тут представлені деякі з них.

Наприклад, представниця Азербайджану Efendi вразила цікавою, запальною композицією «Mata Hari».

Ця пісня вже заполонила серця багатьох єврофанів.

Литовський гурт «The Roop» буде дивувати Європу неймовірним треком «Discoteque». Ритмічна пісня та неймовірний стиль групи вже зацікавили багатьох.

Співачка з Мальти Destiny виконає композицію «Je Me Casse». Саме їй букмекери прогнозують перемогу в цьому конкурсі.

Якшо ж ви любите повільну музику, то ця підбірка саме для вас.

Barbara Pravi із Франції представила пісню «Voilà». Неймовірна композиція із глибоким змістом здатна зачарувати кожного її слухача. Дівчині прогнозують потрапляння у трійку лідерів пісенного конкурсу.

Болгарська виконавиця VICTORIA, яку порівнюють з відомою американською співачкою BillieEilish, на конкурсі виконає композицію «Growing Up Is Getting Old».

Ще один артист, якому прогнозують потрапляння в топ-3 це - Gjon's Tears із Швейцарії і його композиція «Tout l’Univers».

Варта уваги й пісня «Voy A Quedarme», яку виконує Blas Cantó з Іспанії.

Фанатам рок-музики також знайдеться, що послухати.

Італійський гурт «Måneskin» представив гучну композицію «Zitti E Buoni». Хоча рок-музику часто називають «неформатною» для Євробачення, букмекери прогнозують їм п’яту сходинку.

Гурт «Blind Channel» із  Фінляндії також вирішив вражати Європу бунтівною рок-музикою. На конкурсі буде лунати їхня пісня «Dark Side».

Ще один цікавий жанр представлений цьогоріч – фольк. Його ми почуємо у виконанні наших співвітчизників - гурту «Go_A» в україномовній композиції «SHUM».

Ця підбірка пісень – лише частина того різноманіття, яке представлене на  Євробаченні 2021.Це – подія, яка завжди має чим здивувати.А у цей період, коли світ все ще продовжує боротьбу з пандемією, пісенний конкурс стане справжнім музичним святом для всієї Європи, а також Австралії.

Анна СКЛЯНЧУК.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024