Любомльський «Рубіж» здобув вольову перемогу у другому турі чемпіонату Волині з футболу

03 Травня 2021, 23:07
4961

Любомльський «Рубіж», який виступає у першій лізі обласного футбольного чемпіонату, провів чергову гру.

В рамках другого туру 3 травня на виїзді любомльчани грали з ФК «Камінь-Каширський». Про це пише Наше життя.

Перша половина гри пройшла у рівній, втім, безрезультатній боротьбі – 0:0. Запам’ятався момент, коли наш Роман Кантор вийшов «на побачення» з голкіпером суперників, але не зумів його переграти.

У другому таймі команди продовжували шукати ключі до воріт суперників, і на 62-й хвилині це вдалося господарям, які повели – 1:0.

«Рубіж», прагнучи відігратися, тиснув суперника, але м’яч вперто не йшов у ворота. Чудовий шанс відновити рівновагу у любомльчан з’явився на 85-ій хвилині: камінь-каширські футболісти порушили правила у своєму штрафному майданчику, й арбітр матчу вказав на «крапку». Пенальті взявся пробивати Сергій Ковальчук, втім, голкіпер суперників у цій дуелі виявився сильнішим.

Й тут врешті «вистрелили» заміни «Рубежа», проведені у середині другого тайму. Буквально за дві хвилини після фіаско з пенальті Олександр Кіптач проходить лівим флангом, робить простріл, який замикає гамбійський легіонер любомльчан Момоду Сіесей – 1:1. Ще через дві хвилини Сергій Котюк, отримавши пас у центрі поля, втікає від захисників суперника і забиває гол, який став для «Рубежа» переможним. 2:1 – гарна вольова перемога на виїзді.

Читайте також: Любомльський «Рубіж» поступився у першому турі чемпіонату Волині з футболу. ВІДЕО




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024