Жителька Любомльщини отримала документ про освіту шляхом неформального навчання

19 Квітня 2021, 12:51
Марія Мороз 3232
Марія Мороз

Не зважаючи на складну епідемічну ситуацію в Україні Державна служба зайнятості продовжує працювати.

Марія Мороз, жителька селища Головне, дізнавшись про можливість отримати документ про освіту шляхом неформального навчання, звернулася до Любомльської районної філії Волинського ОЦЗ. Про це інформують у Любомльській філії центру зайнятості.

Маючи досвід роботи кухаркою та засвоївши чимало професійної літератури, Марія Мороз на навчальній кухні-майстерні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості продемонструвала свою організованість, добре адаптувалася до «тимчасового» робочого місця, спритно користувалася обладнанням, проявила акуратність та відповідальність. Свої знання та вміння підтвердила на офіційному рівні: 3-й кваліфікаційний розряд кухаря – достойний рівень для самоучки.

«Якщо у вас є навички роботи кухарем, але немає документального підтвердження, Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості запрошує пройти неформальне навчання. Протягом трьох днів ви можете підтвердити свою кваліфікацію, підвищити розряд і отримати документ про освіту встановленого зразка. Фінансування підтвердження кваліфікації здійснюється за рахунок коштів особи або роботодавця (у разі направлення ним особи)», – йдеться в повідомленні.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 2 37 43.



 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024