У Любомльському районі відзначили двох поліцейських

04 Серпня 2017, 18:02
4364

В усій Україні взагалі, та у Любомльському районі зокрема, відзначають День Національної поліції. Дата вибрана невипадково, адже саме 4 серпня 2015 року глава держави підписав закон України про Національну поліцію, який перед цим затвердила Верховна Рада.

З цієї нагоди голова районної ради відвідав урочистості присвячені професійному святу поліціянтів, – повідомляють на сторінці Любомльської районної ради у Фейсбуці.

Микола Сушик виступив перед присутніми з вітальною промовою, вручив пам’ятні подарунки та відзначив грамотою «За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди другої річниці створення Національної поліції України» капітана поліції, інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області Богдана Ярослава Івановича, а також Ковальчука Анатолія Олексійовича, старшого сержанта поліції, поліцейського сектору реагування патрульної поліції № 4 «За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди другої річниці створення Національної поліції України».

2

2

2

2

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024