На Любомльщині затримали нелегалів, які хотіли потрапити до Польщі

14 Квітня 2021, 15:49
Нелегали 4868
Нелегали

Оперативники Луцького загону спільно з міграційною поліцією в прикордонні затримали трьох потенційних нелегалів та їх переправника.

Автомобіль «Volkswagen» польської реєстрації з іноземними пасажирами правоохоронці зупинили на Любомльщині. Про це інформують у ДПСУ.

Керував автівкою громадянин України. Окрім водія, в транспортному засобі перебувало троє громадян Лівану та марокканець.

Іноземці зізналися, що планували незаконно перетнути українсько-польський кордон. На протиправні наміри чоловіків вказували й знайдені правоохоронцями в автівці вологостійка екіпіровка та засоби, за допомогою яких вони планували подолати інженерні загородження.

В ході проведення оперативних заходів охоронці кордону з'ясували, що один із затриманих, громадянин Марокко, який постійно проживає в Україні, являється організатором незаконної подорожі ліванців. За даним фактом прикордонники направили до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.332 ККУ. Відомості внесено до ЄРДР.

13 квітня громадянину Марокко оголосили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон. Міру покарання визначатиме суд.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024