На будівництво дороги Старовойтове-Адамчуки витратять 30 мільйонів гривень

03 Серпня 2017, 09:16
1249

Про один із важливих дорожніх шляхів для краю говорили під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із депутатом обласної ради Юрієм Гупалом та головою Рівненської сільської ради у Любмлському районі Володимиром Крижуком.

Під час зустрічі обговорили питання будівництва дороги Старовойтове-Адамчуки, що проходить через територію Рівненської сільської ради, – повідомляють у прес-службі ОДА.

Для роботи на цьому об’єкті уже залучено 20 млн гривень, що надійшли до облдержадміністрації за рахунок митного експерименту, і 10 млн гривень – співфінансування із бюджету сільської ради.

Також керівник найвищої виконавчої гілки влади в області поінформував присутніх на зустрічі, що документи з підготовки та проведення виборів у майбутній Рівненській об’єднаній територіальній громаді голова облдержадміністрації уже підписав та надіслав до центральної виборчої комісії.

Крім того, у рамках попередніх домовленостей, у першій половині серпня поточного року Володимир Гунчик запланував робочий візит на Любомльщину, під час якого побуває на об’єктах розвитку сільської ради, у місті Любомлі та проведе робочу зустріч із керівництвом Волинської митниці.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024