Через «Ягодин» намагалися незаконно провезти дошки

08 Квітня 2021, 15:40
Дошки 3607
Дошки

На митному посту «Ягодин» митники спільно з УСБУ у Волинській області виявили лісосировину, яку везли до Польщі з документами, що містять неправдиві дані.

Про це інформують у пресслужбі Волинської митниці.

Прямуючи з України, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.

До митного контролю митному органу подали товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються «Заготовки з деревини дуба, для виготовлення бондарних виробів».

В результаті повного митного огляду  товару із залученням спеціаліста ресурсів лісу НЛТУ України, встановили, що зазначений в товаросупровідних документах товар не відповідає характеристикам наявній експортованій сировині.

Таким чином, громадянин України, через водія фірми-перевізника, під час переміщення товару «Заготовки з деревини дуба» загальною вартістю 11,79 тисячі євро через «Ягодин», подав до митного контролю документи, що містить неправдиві відомості щодо найменування товарів, чим вчинив дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч. 1 статті 483 Митного кодексу України.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром