Pyramida – духовка для справжньої господині

22 Березня 2021, 16:22
2515

Для створення істинних кулінарних шедеврів потрібна не тільки майстерність та досконале знання рецептур. Не обійтись без печі з просунутим набором режимів.

Саме таким варіантом можна назвати духовку Pyramida. Техніка цієї марки створює справжню магію, а з розширеною функціональністю агрегатів від виробника вас знайомлять спеціалісти інтернет-магазину «Стилус».

Чому саме духові шафи Pyramida?

Агрегати бренду розраховані на створення особливих страв практично без участі користувача. Від власника девайсу вимагається лише встановити бажані параметри на зручній електронній панелі. А все інше виконає розумна система в авторежимі.

Завдяки наявності антипригарної емалі ніщо не загрожує покриттю духовки. Панелі з технологічним напиленням Du Pont надійно захищені від приставання часточок їжі, а для видалення слідів жиру достатньо злегка протерти поверхні вологою серветкою.

Детально про автоматичні режими

На борту духових шаф Pyramida реалізовані наступні програми:

  • Класичне нагрівання — тепло збалансовано подається зверху та знизу, що оптимально підходить для запікання м’яса, риби та овочів.
  • Делікатний режим — програма розрахована на приготування десертів під дією конвекційного обігріву камери.
  • Швидкісне приготування — робота ТЕНів комбінується з потужною конвекцією для запікання їжі з мінімальними часовими витратами.
  • Гриль — інтенсивна термічна обробка, що дозволяє отримувати соковиті страви з апетитною скоринкою.
  • Мультирежим — розрахований на приготування одночасно декількох варіантів їжі в тривалому циклі без змішування ароматів.
  • Розморожування — тепле повітря від роботи вентилятора огортає продукти з морозилки, що сприяє їх швидкому відтаванню.

Цікаво! На склі камери духовок Pyramida створені зручні підказки для вибору оптимальних режимів в залежності від страви, що не примушує щоразу заглядати в інструкції.

Бажаєте дізнатись більше про духовки Pyramida? Завітайте на сайт Stylus.ua та отримайте консультацію спеціаліста.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024