Черемошна Воля: в яку школу «відправлять» дітей

22 Липня 2017, 11:23
3125

У четвер, 20 липня, в селах Ясне та Черемошна Воля на чолі з першим заступником голови  райдержадміністрації Олександром Герасимчуком працювала міжвідомча комісія з вивчення стану справ у Черемошно Волянській  загальноосвітній школі І-ІІ ступенів.

У склад  комісії входили  голова районної ради Микола Сушик,начальник відділу освіти райдержадміністрації Надія Савош, депутати районної ради Олександр Згоранець та  Ігор Торба, – повідомляють у РДА.

Минулого року Черемошно Волянська школа І-ІІІ ступенів потрапила під оптимізацію, проте статус  закритої не отримала, але протягом року так і не функціонувала.

Батьки учнів  цього навчального закладу звернулися із заявами про їх переведення  до Яснівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Члени комісії, аби вивчити стан справ, спершу  побували  в Яснівській ЗОШ І-ІІ ступенів  оглянули  умови навчання дітей та матеріально-технічну базу навчального  закладу.

Також робоча група відвідала і  Черемошно Волянську ЗОШ І-ІІ ступенів, у якій навчальний процес призупинений. Комісія оглянула  матеріально-технічний стан закладу та поспілкувалася із громадою, обговоривши ряд питань  щодо можливостей використання та функціонування в подальшому приміщення  цього навчального закладу.

В ході спілкування,начальник відділу освіти райдержадміністрації Анастасія Савош зауважила, що  найоптимальнішим варіантом у вирішенні цього питання є переведення учнів  з Яснівської та Черемошно Волянської ЗОШ І –ІІ ступенів у Нудиженську ЗОШ  І-ІІІ ступенів, де є всі необхідні умови для отримання якісних освітніх послуг.

Остаточне рішення буде прийняте на черговій сесії районної ради.

Коментарі
23 Липня 2017, 14:51
А чому керівник райво схрестила ноги?колись намовляла працівників цих шкіл іти до суду аби судитися з райво.що тепер скаже?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024