На Любомльщині жінки поважного віку отримали продуктові набори

08 Березня 2021, 10:45
3452

125 продуктових наборів від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» за сприяння та безпосередньої участі депутата обласної ради Володимира Дибеля, генерального директора КНП «Любомльське ТМО» та голови Любомльської міської ради Романа Ющука вручили жінкам Любомльщини поважного віку, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Благодійну допомогу роздали до Міжнародного дня прав жінок та миру, яке відзначають 8 березня. Про це інформують на сторінці Любомльського ТМО у фейсбуці.

Посадовці відвідали одиноких жінок похилого віку Любомльської громади та вручили їм продуктові набори (олію, борошно, макарони, крупи, цукор, консерви).

Володимир Юрійович та Роман Васильович привітали жінок із прийдешнім святом, побажавши їм міцного здоров’я та благополуччя.

В свою чергу, ті щиро дякували гостям та благодійникам за такі подарунки, адже дехто з них таки справді потребує хоч трохи уваги, співчуття та чуйності до їхніх проблем.

Для багатьох ці продуктові набори стали справжньою допомогою у нелегкій життєвій ситуації, бо ж більшість жінок – із категорій дітей війни, учасників війни, ветеранів праці.

Загалом, як зазначив Володимир Дибель, для жінок Любомльської громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, підготували понад 50 продуктових наборів, ще по 25 – для жительок Головненської, Рівненської та Вишнівської громад.





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024