Котрабандисти з Любомля не встигли «перекинути» через Буг 12 ящиків сигарет

16 Липня 2017, 15:38
2518

У суботу, 15 липня, близько 23-ї години прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону за допомогою тепловізора виявили рух кількох осіб з пакунками в бік державного кордону.

Негайно доповівши у відділ прикордонної служби та не чекаючи підмоги, два прикордонники-строковики  у повній темряві впевнено та професійно блокували й затримали двох порушників за 100 метрів від державного кордону, – інформує прес-служба прикордонників.

Ще одного їхнього спільника вдалося відшукати за допомогою службового собаки військовослужбовцям групи реагування. Порушник намагався заховатися неподалік у кущах.

Затримані, жителі прикордонного районного центру Любомль, йшли у напрямку кордону не з пустими руками, а несли 12 ящиків сигарет та вже розгорнутий гумовий човен, яким і планували перемістити товар через Західний Буг.

Наразі стосовно 23 та 25-річних жителів прикордоння складені та будуть направлені до суду адміністративні документи щодо притягнення їх до відповідальності за порушення прикордонного законодавства.

Варто зазначити, що одного з молодиків охоронці кордону затримують вже вдруге, про що обов’язково буде повідомлено в суді.

6 тисяч пачок безакцизних сигарет буде передано представникам ДФС.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024