Судили мопедиста з Милованя, якого піймали напідпитку за кермом

02 Березня 2021, 15:58
1948

Суддя Іваничівського районного суду розглянула матеріали справи, що надійшли з відділу поліцейської діяльності №1 (Іваничі) про притягнення до адміністративної відповідальності уродженця села Миловань, Любомльського району за кермування напідпитку.

Про це йдеться в постанові суду від 23 лютого.

12 січня о 14:10 в селі Литовеж чоловік керував мопедом марки «Форд» в стані алкогольного сп`яніння. Огляд на стан сп`яніння, зі згоди водія, у встановленому законом порядку, проводився за допомогою приладу «DRAGER».

Чоловік, що притягується до адміністративної відповідальності, в судовому засіданні провину визнав, підтвердив обставини, що зазначені в протоколі про адміністративне правопорушення. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати та не позбавляти його права керування транспортними засобами.

Факт вчинення чоловіком вищевказаного правопорушення підтверджується наступними доказами: протоколом, показником Алкотестера «Drager» (1,53‰), актом огляду на стан сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів, поясненнями, відеозаписом та іншими матеріалами, доданими до протоколу.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення, та призначив йому адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10,2 тисячі гривень. 

Також на користь держави потрібно сплатити судовий збір в розмірі 454 гривні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39