У Рівненській громаді відбувся турнір з волейболу

02 Березня 2021, 14:32
1314

 Відбувся турнір по волейболу на кубок Гущанського старостинського округу в якому взяли участь 4 команди: «Козаки» (учні місцевого ліцею), «Громчики» (молодь до 20 років), «Квадрики» (молодь до 30 років), «Ветерани» (понад 30 років).

Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

Ігри проходили по круговій схемі. Найбільш організованою, націленою на перемогу виявилася команда «Квадрики» на чолі з капітаном Геннадієм Гупалом, які здобули перемогу з рахунком 2:1 над командою «Ветерани» та 2:0 над командами «Козаки», «Громчики». Команда «Ветерани» (капітан Тарас Стець) перемогла команди «Громчики» і «Козаки» з рахунком 2:0, а молода команда «Громчики» (капітан Андрій Мельничук) впевнено перемогла команду «Козаки» з рахунком 2:0.

Під час нагородження за зайняте І місце команда «Квадрики» отримала кубок і приз, за зайняте ІІ-ІІІ місця команди «Ветерани», «Громчики» отримали призи, а команда «Козаки» набула досвіду участі в змаганнях.

Подібні турніри планують провести у Рівненському (14 березня) та Забузькому (21 березня) старостинствах, а 28 березня в спортивному залі Рівненського ліцею відбудеться турнір по волейболу серед команд старостинських округів Рівненської ТГ.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром